Tiesa, kai kurie panevėžiečiai jau turėjo progą pamatyti, kaip gi šiais metais atrodys pagrindinė miesto eglė, mat šiandien ji buvo trumpam įžiebta. DELFI skaitytojas pasidalino užfiksuotomis įžiebtos eglutės akimirkomis. Šiais metais Panevėžio eglutė sužibs raudonomis spalvomis, ją puoš ir žaižaruojančios švieselės.

Oficialiai kalėdinio laikotarpio pradžią Panevėžys skelbs gruodžio 9 d. 18 val. - būtent tada Laisvės aikštėje bus įžiebta pagrindinė miesto puošmena.

Eglės įžiebimo šventę organizuoja teatras „Menas“. Koncertuos „Yamaha“ muzikos mokyklos auklėtiniai, Vaidas Džezulskis ir popchoras, šokių studijos „Tavo Fortūna“šokėjos, šokių studija „Ugnies valdovai“.

Kaip skelbia Panevėžio Turizmo ir informacijos centras (TIC) prieš šventę miesto gyventojai ir svečiai galės užsukti į kalėdinę mugę Laisvės aikštėje. Ji veiks 9 d. 16–21 val., 10 d. 12–18 val., 11 d. 12–18 val.

Skelbiama, kad apsipirkti, išrinkti dovanas, paragauti skanėstų, pasižiūrėti į kitus, save parodyti, pasiklausyti įvairių koncertų bus galima ir „Cido“ arenoje. Čia mugė truks tris dienas – nuo penktadienio ryto iki sekmadienio vakaro.

DELFI primena, kad po to, kai 2013 metais "pavargusios" Panevėžio eglutės istorija nuvilnijo per visą Lietuvą, tautiečiai šio miesto puošmenos įžiebimo laukia su dideliu nekantrumu. Tačiau, panašu, kad Panevėžys iš savo klaidų pasimokė ilgam - praėjusiais metais mieste sužibo elegantiška eglė, ne mažiau įspūdingu reginiu panevėžiečiai galės girtis ir šiemet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)