Būti scenoje - šventė

„Man Kalėdos dabar įgavo liūdesio prieskonį – anksčiau visi būdavome kartu. Dabar tenka į tris vietas nuvažiuoti. Nebėra tokio šilto sambūrio, nebeliko tos Kalėdų dvasios. Pas vieną babą, pas kitą babą, pas tetą, nes nebesirenkame visi kartu“, - pasakojo Jazzu.

Anot pašnekovės, Kūčios jai - šventas reikalas, bet Kalėdas jau daug metų ji švenčiu scenoje. Justė juokavo, kad Naujus metus kartais tenka švęsti ir autostradoje: „Iš tikrųjų tai yra šventė, nes man būti ant scenos savaime yra šventė.“

„Aš mėgstu gerą vyną, mėgstu draugų kompaniją, mėgstu savo pianiną. Aš mėgstu erdvę ir namų jaukumą ir būti su žmonėmis, su kuriais man gera būti. Mėgstu būti savimi, atsipalaidavusi ir tokia, kokia esu“, - ilgai nesvarsčiusi svarbiausius švenčių atributus išbėrė J. Arlauskaitė.

Jazzu mano, kad geriausia kalėdinė dovana jos draugams ir jos gerbėjams galėtų būti jos naujas kūrinys.

Mėgsta silkę su razinomis ir pomidorų padažu

Gaminimas yra antroji merginos stichija po dainavimo, o jos mėgstamiausia virtuvė – tailandiečių. Serviruoti tokį maistą ant šv. Kūčių stalo Justei neatrodo jokia blogybė. „O kas šiais laikais yra negalima?“, - juokdamasi klausė dainininkė.

Mergina jau pusę metų nebevalgo mėsos, todėl jos Kalėdų stalas pakito. „Kalėdos juk nėra tik apie maistą, nors tai ir yra labai stipri tradicija. Tai yra šiluma, tai yra buvimas kartu, rimties metas. Tai sambūris „nepaėskim, o pabūkim kartu“. O maistas yra labai gražus priedas“.

Mergina atviravo, kad jų šeimos šventinis stalas nėra itin įmantrus. Justė pasidalino ir savo mėgstamos silkės receptu. „Silkę aš perku dažniausiai, kurią dar reikia pačiai išsidarinėti. Tada reikia aliejuje pakepintų svogūnų, razinų ir slyvų išmirkytų vandenyje. Pakepini kartu su svogūnais, pabaigoje užpili pomidorų padažo ir viską dėti ant silkės“, - savo šventinio patiekalo receptą pristatė dainininkė. - Kadangi aš esu kūrėja ne tiktai muzikoje, bet ir virtuvėje. Man kažkas gali nesigauti, nes nesu profesionalė. Jei nesigauna, skambinu Alfui Ivanauskui.“ Justė su Alfu konsultuojasi ruošdamasi priimti ir svarbius svečius, ir ruošdama romantišką vakarienę pasimatymui. 

R. Mackevičius juokavo, kad turėti nuosavą kulinarą telefonu turėtų būti labai patogu. „O tu pagalvok, kaip puiku turėti nuosavą dainininkę. Moteris ne tik skaniai gamina, bet dar ir dainuoja virtuvėje“, - sąmojingai atsakė Jazzu.

Mėgstamiausias saldumynas - marinuotas agurkėlis

Žavingoji dainininkė atskleidė ir daugiau paslapčių. „Be ko tu negalėtum gyventi?“ – jos paklausė R. Mackevičius. „Mano mėgstamiausias saldumynas yra marinuotas agurkėlis. Man viskas skanu, kas yra rūgštu“, - atsakė ji.

„Anksčiau aš būdavau visiška mėsaėdė. Suvalgydavau tris kraujinius steikus be jokių pagardų. Dabar aš to nebegaliu daryti. Čia gal toks laikotarpis. Valgau daug žuvies, labai mėgstu kinietišką sriubą su baltais grybais. Mėgstu klasikinius derinius“, - mitybos įpročius pristatė mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)