Floristams skirta improvizuota meistriškumo pamoka „Įkvėpimo naktis“ gruodžio 9-osios vakarą vyks renovuotoje Kauno valstybinio dramos teatro Didžiojoje scenoje. Šiame kartu ir pramoginiame renginyje, kaip teigia jo organizatoriai, laukiami ne tik floristikos profesionalai, ieškantys įkvėpimo, kaip kuo įdomiau įgyvendinti savo originalius šventinius sumanymus, bet ir visi meno mylėtojai.

Meistriškumo pamoką teatre ves 5 žymūs pasaulio floristai: Šveicarijos floristikos mokyklos "Atelier 5" vadovas ir mokytojas, floristikos guru Peteris Hessas (Peter Hess), vienas talentingiausių Lietuvos floristų, tarptautinių floristikos simpoziumų laureatas, pedagogas Marijus Gvildys, Vokietijos floristų federacijos meno direktorius Manfredas Hofmanas (Hoffmann), 2010 m. atvirojo Rusijos floristikos čempionato nugalėtojas Romanas Steingaueris ir 2011 m. Rusijos floristikos čempionato nugalėtojas Vadimas Kazanskis.

Žiūrovams stebint, Kauno valstybiniame dramos teatre bus įgyvendinami iš anksto paruošti floristinio dizaino projektai, improvizuojama artėjančių švenčių temomis. Menininkai nešykštės išsamių komentarų, patarimų, idėjų, kaip jaukiai ir kitaip nei visada pasitikti didžiąsias metų šventes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)