"Norėčiau palinkėti, kad Andrius finale sudainuotų su itališka aistra ir lietuvišku santūrumu. Gaila, dėl laiko skirtumo australai nematys pasirodymo ir negalės balsuoti, bet manau, daina turi realių šansų. Linkiu Andriui sėkmės ir kad balsas nesudrebėtų. Gero laiko visai delegacijai Malmėje", - linkėjimus siunčia Žilvinas Grigaitis.

Mūsų šalies atstovas pasirodys "Eurovizijos" finale jau šį šeštadienį, gegužės 18-ąją. Finale pasirodys Švedijos atstovas ir didysis penketas - Prancūzijos, Italijos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos ir Vokietijos atstovai. Likusieji atlikėjai ir grupės, dalyvausiantys finale, išaiškės jau šiandien - ketvirtadienio vakarą Europa stebės antrąjį "Eurovizijos" pusfinalį. Čia rungsis 17 atlikėjų ir grupių, į finalą iš jų pateks tik dešimt.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)