Mūsų šalies dainininkas sulaukė gerbėjų dėmesio. Po pasirodymo jo buvo prašoma autografų bei nusifotografuoti drauge. Tiesa, neapsieita be nesklandumų. A. Pojaviui ir pritariantiesiems vokalistams užlipus į sceną, fonogramas buvo įjungta ne iš karto. Keletą akimirkų lietuviams scenoje teko pastovėti tyliai, tačiau tai nuotaikos jiems nesugadino.

Bene labiausiai savo šalies reklama šiemet rūpinasi estai. Kol jų atstovė Birgit su muzikantų grupe "Eurovizijos" kaimelyje atliko keletą dainų, estai greta scenos turėjo pasiruošę specialius stendus "Visit Estonia" (apsilankyk Estijoje - liet.) su informaciniais bukletais apie savo šalį, kvietė fotografuotis su Birgit. Tiesa, pati Birgit pasirodymo metu atliko kūrinį "Welcome to Estonia" ir susirinkusiuosius pakvietė apsilankyti savo šalyje.

Estijos atstovė pasirodys pirmajame "Eurovizijos" pusfinalyje gegužės 14-ąją.

Koncerto "Eurovizijos" kaimelyje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)