Andrius su pritariančiaisiais vokalistais šių metų "eurovizinį" kūrinį "Something" scenoje atliko keturis kartus. Tuo metu pagal Lietuvos delegacijos "Eurovizijoje" vadovo Audriaus Giržado pageidavimus buvo reguliuojamas apšvietimas, naudojami tam tikri efektai.

„Dar vis tiek labai jaudinuosi, be abejo. Juk tokia scena... Norisi kuo geriau atstovauti mūsų šaliai, Lietuvai“, - DELFI kalbėjo A. Pojavis.

Paklaustas, kaip vertina savo pasirodymus Malmės scenoje, A. Pojavis sakė pradedantis viską iš lėto ir paaiškino tikįs, kad jiems - darniai komandai, pavyks atsiskleisti.

„Norisi, kad ta rožė atsiskleistų palengva ir pražystų. Norime viską atlikti nuoširdžiai ir laisvai“, - kalbėjo jis.

Andrius nešioja kontaktinius lęšius. Kadangi repeticijos metu mūsų šalies atstovui kūrinį „Something“ teko atlikti keturis kartus, o būnant scenoje į akis spigina daugybė prožektorių, A. Pojaviui prireikė saulės akinių. Naujienų portalui DELFI pritariantieji A. Pojavio vokalistai pasakojo, kad tuo metu, kai stovėjo scenoje, praktiškai nieko negalėjo matyti dėl daugybės prožektorių šviesų.
Repeticijų diena

„Mano akys jautrios tokioms šviesoms. Repeticijose, kuriose bus filmuojama ir pusfinalio metu akinių nebus. Pirmiausiai mums svarbu sudainuoti laisvai ir linksmai, daugiau kažkokių pakeitimų nedarysime. Paprastai, kukliai ir lietuviškai pasirodysime“, - DELFI po repeticijos kalbėjo A. Pojavis ir siuntė nuoširdžiausius linkėjimus savo gerbėjams Lietuvoje.

Tiesa, prieš repeticiją Andrius ir keturi pritariantieji vokalistai studijoje derino ausines, mikrofonus, garso lygį. Prie specialaus pulto sėdintis operatorius vis tikslinosi, kurį pritariantįjį vokalą reiktų garsinti, kurį pritildyti. Garso perklausa ir derinimas bei visų šių parametrų nustatymas ir įrašymas - ypač svarbus momentas mūsų atstovui.

Mat pagal parametrus, kurie buvo nustatyti dar prieš repeticiją, bus priderinta visa aparatūra kitoms repeticijoms ir, be abejo, pirmajam "Eurovizijos" pusfinaliui, kurio metu scenoje pasirodys ir Andrius. Nustatymų jau nebebus galima pakeisti.
Lietuvos atstovai Malmės arenos studijoje

Po repeticijos, kuri buvo nufilmuota, Lietuvos delegacija turėjo galimybę įrašą peržiūrėti keletą kartų ir išsakyti savo pageidavimus bei pastebėjimus režisieriams.

Po šou Andrius ir jo vokalistai apsilankė grimerinėje, kur konsultavosi su grimo meistru, išsakė savo pageidavimus. A. Giržadas prašė stilisto nepersistengti grimuojant mūsų šalies atstovą, pokalbio metu buvo sutarta dėl lengvo natūralaus grimo.

Tiesa, A. Pojavio pasirodymą arenoje stebėjo ir "Eurovizijos" renginio vedėja Petra Mede. Ji susipažino su Lietuvos delegacijos nariais, domėjosi mūsų šalies atstovu, išsakė komplimentų.
Audrius Giržadas ir Petra Mede

Antradienio vakare A. Pojavis atvyko į buvusią skerdyklą. Dabar čia įrengtas "Euroklubas", o jame - laikinasis spaudos centras. Čia mūsų šalies atlikėjas dalijo interviu kelesdešimčiais žurnalistų, fotografavosi. Prie interviu dalijusio mūsų šalies atstovo buvo nusidriekusi reporterių eilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)