Nepaisant patirto streso Kopenhagos oro uoste, kuomet atlikėjas pasigedo savo išmaniojo telefono (neilgai trukus jį surado krepšyje), Andrius nusiteikęs puikiai. Jo laukia dvi savaitės įtempto darbo pasiruošiant savo pasirodymui, kurį surengs pirmajame pusfinalyje gegužės 14-ąją.

Atvykęs į Kopenhagą, Andrius ir visa Lietuvos delegacija "Eurovizijoje" buvo pasitikta dviejų lietuvaičių savanorių. Čia jau laukė "Eurovizijos" simbolika papuoštas autobusas, kuriuo mūsų šalies atstovas tiltu per maždaug 15 minučių buvo atvežtas į Malmę.

"Nuotaika puiki, esu labai gerai nusiteikęs, nors iš pradžių baiminausi skrydžio. Kopenhagoje jau galvojau, kad su telefonu reikia atsisveikinti, džiaugiuosi jį atradęs", - kalbėjo A. Pojavis.

Pirmojo A. Pojavio vakaro Malmėje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Atsipūtęs viešbutyje keletą valandų po skrydžio, Andrius drauge su Lietuvos delegacijos "Eurovizijoje" nariais pajudėjo Malmės centro link. Apžiūrėję aikštes ir centrines miestų gatves, įsiamžinę prie žydinčių medžių bei kitų įdomių miesto objektų, A. Pojavis su kolegomis po ilgo pasivaikčiojimo nusprendė apsilankyti viename Malmės barų. Čia lietuviai užtruko keletą valandų. Po pasisėdėjimo jaukioje užeigoje, dalis lietuvaičių sugrįžo ilsėtis į viešbutį.

A. Pojavis Malmėje jaučiasi atsipalaidavęs. Miesto centre - daugybė dviračių. Lietuviams tai greičiausiai būtų neįprasta, tačiau daug jų - neprirakinti. Tuo pasinaudojo mūsų šalies atstovas. Dainininkas, vaikštinėdamas miesto aikštėje ir radęs vietinių paliktą dviratį, neatsispyrė pagundai jį išmėginti. Andrius su džiaugsmu užsėdęs dviratį pozavo fotografams. "Visai neblogas, ar ne? Kaip vaikystėje", - juokavo jis.

Pirmadienį Lietuvos atstovas "Eurovizijoje" dar turi laiko apsižvalgyti Malmėje ir jau suplanavo ekskursiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)