Penktadienį Vilija kartu su savo komanda ieškojo variantų, kaip patobulinti drabužius, atvykusi į areną iš karto pasuko į čia įkurtą siuvyklą. Nors Lietuvoje kilęs sujudimas ir diskusijos dėl jos įvaizdžio V. Matačiūnaitę buvo kiek išbalansavusios, tačiau šeštadienį Vilija vėl spinduliavo optimizmu ir tikėjo savo pasirodymu.

Pasirodymo metu V. Matačiūnaitės kostiumas įplyšo nežymioje vietoje. Kaip juokavo pašnekovė, taip ir turėjo būti, nes tai „siuvimo brokas“. Paklausta, ar ją tenkina dabartinis įvaizdis mergina daug šypsojosi ir nuo komentarų susilaikė: „Galvojat, kad viską ir parodysiu? Niekas nežino, kaip čia bus, aš ir pati nežinau. Buvau pasiruošusi ir pusnuogė eiti. Viską išbandžiau“.

Konkurso rengėjai visgi sutiko patobulinti ir dainą - pridėjo papildomą garso efektą, kurio po pirmosios repeticijos paprašė pati Vilija Matačiūnaitė.

DELFI primena, kad dainininkė savo pasirodymo metu vilkės juodos ir mėlynos spalvų, žvyneliais puoštą balerinos sijoną, po juo – tamsias pėdkelnes. Viršutinė rūbų ansamblio dalis buvo patobulinta – liko tik juodos ir elektrinės spalvų derinio glaustinukė. Į sceną ji lips avėdama kerzinius batus.

Šarūnas Kirdeikis TV žiūrovų balsų sieks daug interneto komentatorių dėmesio sulaukusiomis odinėmis kelnėmis su užtrauktuku nugaroje. Jis avės kerzinius batus bei vilkės odinę striukę ant nuogo kūno. Elektrinės spalvos marškinėlių buvo nuspręsta nebesirengti.

Pritariančiosios vokalistės bus aprengtos žemę siekiančiais juodais apsiaustais, plaukų po perukais visgi nuspręsta nebeslėpti. Rankas jos pridengs alkūnes siekiančiomis pirštinėmis. Priešingai nei Vilija, merginos scenoje pasirodys su bateliais itin aukštais kulnais.