Stebėdama kitų šalių pasirodymus Vilija fotografavosi su ja atpažinusiais konkurso gerbėjais bei atsakinėjo į kelių užsienio televizijų žurnalistų klausimus.

„Kadangi panašiai buvo Amsterdame (ten balandžio pradžioje vyko mažoji „Eurovizija“ - DELFI) , tai prie gerbėjų dėmesio aš esu pripratusi. Man jo niekada nebus per daug. Turėjau ilgą pertrauką, ir tuomet supratau, kad dėmesys man reikalingas, kad jis mane pasotina, kad man suteikia labai daug teigiamų emocijų. Galėtų eiti žmonės ir fotografuotis su manimi. Aš kaip kokia beždžionėlė, – juokavo Vilija paklausta apie „Eurovizijos“ klube užgriuvusį muzikinio konkurso gerbėjų dėmesį. – Jeigu jiems smagu, gera, tegul fotografuojasi, tegul žiūri“.

Kaip naujienų portalui DELFI kalbėjo atlikėja, antradienį ji ketina skirti laiko poilsiui, o vėliau su Šarūnu Kirdeikiu žada traukti į sporto klubą.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)