Kaip rašo mirror.co.uk, šią informaciją „Eurovizijos“ dainų konkurso atstovai paskelbė po to, kai buvo patvirtinta Švedijos pergalė konkurse.

„Makedonijos ir Juodkalnijos komisijų rezultatai anuliuoti pasikonsultavus su nepriklausomu konkurso balsavimo stebėtoju „PricewaterhouseCoopers“. Taip pat buvo remiamasi vyriausiojo stebėtojo ir vertinimo komandos pirmininko sprendimais.

„Abiejose šalyse įskaityta 100 proc. televizinio balsavimo razultatų. Tai, kad nebuvo atsižvelgta į komisijų vertinimus, bus toliau tiriama kitame vertinimo komandos susirinkime birželio mėn.“, - skelbia konkurso atstovai.

Kol kas konkurso organizatoriai atsisako detaliau komentuoti susiklosčiusią situaciją.

Šios naujienos neturės poveikio šiais metais „Eurovizijos“ konkursą laimėjusiam Švedijos atstovui Mansui Zelmerlowui.

Švedijos daina surinko 365 balų, antroje vietoje liko Rusija.

Nors tarp šių šalių atstovų vyko įtempta kova, Švedijos atstovui M. Zelmerlowui pavyko nugalėti Rusijos atstovę ir užtikrintai laimėti jau 60-ąjį kartą organizuojamą konkursą.
Juodkalnijos atstovas Knezas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (844)