Emmelie de Forest nuo pat pergalės Danijoje surengtoje atrankoje į „Euroviziją“ nestokoja žiniasklaidos dėmesio. Specialistai sako, jog jos daina – viena realiausių kandidačių laimėti konkursą.

Ant scenos Malmėje Danijos atstovė pasirodys vilkėdama kreminės spalvos suknele, pasiūta iš ekologiškos, nebalintos medvilnės.„Šią suknelę parinkome atsižvelgę į pačios Emmalie stilių. Ji nenorėjo per puošnios, blizgučiais nusagstytos itin moteriškos suknelės.

Stengėmės išsaugoti jos jaunatviškumą ir paslėptą juslingumą“, - sako suknelės kūrėja A. Elefteria.

Suknelę dainų konkursui išsirinko pati Emmelie ir viena iš dainos „Only Teardrops“ kūrėjų Lisa Cabble. Įprastas suknelės šablonas buvo specialiai pritaikytas jaunajai atlikėjai.

„Man buvo labai svarbu sužinoti kuo daugiau apie Emmelie gyvenimą ir pamatyti, kaip ji juda. Kiekvienas iš mūsų judame skirtingai. Emmelie man įkūnija merginą, žinančią, ko nori“, - teigia suknelės kūrėja.

Atlikėjos eurovizinė daina:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)