"Man situacija buvo neaiški ir dabar, tačiau esu optimistė, visuomet judu tik pirmyn. Esu čia dabar ir ketinu pasiruošti kaip įmanoma geriau", - apie pasirengimą "Eurovizijai" kalbėjo A. Lanskaya, pirmajame pusfinalyje gegužės 14-ąją pasirodysianti iškart po Andriaus Pojavio.

Paprašyta paaiškinti, apie ką dainuoja, kas yra "Solayoh", Alyona pasakojo, kad jai pačiai šis klausimas kilo jau seniai - dar tuomet, kai buvo sukurta daina.
Alyona Lanskaya

"Solayoh" - laimingų žmonių planeta, pilna meilės ir energijos, tai šokančių žmonių planeta. Šios dainos misija, kad visi žmonės susigrąžintų sau laimingiausius savo gyvenimo momentus", - žurnalistams kalbėjo A. Lanskaya ir pridūrė, kad antroji repeticija Malmės arenos scenoje praėjo kur kas geriau nei pirmoji.

"Repeticija pavyko geriau nei pirmoji, tačiau visuomet yra ką tobulinti. Dar dirbsiu ir dirbsiu prie savo pasirodymo", - sakė ji.

Spaudos konferencijų centre Alyonos reporteriai teiravosi, ką apie "Solayoh" yra viešai kalbėjęs Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka. Tačiau Alyona paprašė jai priminti, ką žurnalistai apie tai girdėjo.

"Gal galite priminti, ką jis man sakė?" - pasitikslino A. Lanskaya ir sulaukė priminimo: "Jis sakė, kad jūs laimėsite".

"Manau, jūsų informacija yra klaidinga. Kiek žinau, jis sakė, kad mano daina šiais metais yra gera ir šiemet jis laukia tik gerų rezultatų", - kalbėjo Alyona.

Atlikėjai iš pradžių buvo sukurta viena daina "Eurovizijai", vėliau ji buvo pakeista. Be abejo, dainininkė neišvengė klausimų ir apie tai.

"Kai laimėjau nacionalinę atranką, turėjau galimybę išklausyti kitų kompozitorių kūrinių. Visos dainos buvo puikios, tačiau nusprendėme paprašyti baltarusių muzikos ekspertų pagalbos, surengėme jų balsavimą ir jie išrinko dainą "Solayoh". Man ji patinka", - kalbėjo Baltarusijos atstovė Malmėje susirinkusiems Europos žurnalistams.

Ar Alyona kovoja už žmogaus teises? "Žinote, šis konkursas man daug reiškia. Jį žiūri milijonai TV žiūrovų. Man norisi, kad mano daina visiems jiems patiktų. Aš sergu už savo idėją, už tai, ką ketiname žmonėms parodyti", - į klausimą apie žmogaus teises atsakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)