„Jonavoje įrengti pavyzdiniai Lietuvoje dviračių ir pėsčiųjų takai, kurie jungia miesto mikrorajonus su poilsio teritorijomis ties tvenkiniais ir Neries krantine. Nors takai apšviesti, šalia jų įrengtos vaikų žaidimo aikštelės, lauko treniruokliai, suoliukai poilsiui, sukurtos infrastruktūros visuomenė pilnai neišnaudoja. Įsteigus siūlomus dviračių, dviviečių keturračių, paspirtukų, elektromobilių suaugusiesiems ir vaikams nuomos punktus, miesto žmonėms būtų pasiūlytas papildomas kultūringas ir sveikas laisvalaikio praleidimo būdas, pritrauksiantis jaunimą, pagyvenusius žmones ir šeimas su vaikais. Sudarius galimybę transporto priemones išsinuomoti viename punkte, o grąžinti kitame, tai galėtų tapti alternatyviu susisiekimo būdu mieste“, - patikino moteris.

Ji siūlo tokį nuomos punktą atidaryti poilsio zonose ties pėsčiųjų ir dviračių takais.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Esi jaunas, neturi darbo ir svajoji apie savo verslą? Pildyk anketą čia, dalyvauk TV projekte ir tapk verslininku! (anketą galima pildyti iki balandžio 28 d.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)