„Rastinėnuose, Bubose išskyrus maisto kioską ir mėsos parduotuvę nėra visiškai nieko. O jaunų šeimų čia vis daugėja ir panašu, kad daugės. Kodėl čia nebūtų galima įrengti šviesią jaukią arbatinę, kurioje būtų prekiaujama sūriais ir pyragais?“, - retoriškai klausė moteris.

Pasak jos, tokią arbatinę būtų galima paversti ir bendruomenės centru, kuriame būtų prekiaujama ir vietos amatininkų dirbiniais.

„Turime verslininkę, kuri siuva lininius dirbinius, dailininkę, medžio meistrų, juvelyrę... Visus juos būtų galima sujungti ir atidaryti kultūrinį centrą, gal net turistų informavimo centrą. Prie pat Naujosios Rėvos yra piliakalnis, Elniakampio miškas su ežeru, piliakalniu, turime surinkę medžiagos apie buvusį Rastinėnų dvarą, kurio savininku vienu metu buvo grafas Potockis“, - pasakojo DELFI skaitytoja.

Tokią vietą ji siūlo įrengti savo sklypo kampe prie pat pagrindinio plento (Rastinėnai-Bubos) pačioje gyvenvietės pradžioje arba bet kur prie plento.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)