A. Butkevičiaus bendrapartiečiai – Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka ir administracijos direktorius Vitas Gavėnas ketvirtadienį oficialiai neatostogavo, o ėjo savo tiesiogines pareigas.

DELFI skaitytojai informavo, kad visą rinkimų agitacija užsiimančią politikų svitą, važinėjančią tarnybiniais automobiliais, žmonės matė Vilkaviškyje, Pajevonyje, Bartninkuose ir kituose Vilkaviškio rajono miesteliuose.

Premjeras yra teigęs, kad artėjant antrajam rinkimų turui jis ims keturias dienas atostogų ir vyks į savo vienmandatę rinkimų apygardą susitikti su rinkėjais.

Kodėl savo darbo dieną rinkimais užsiimančiam partijos vadui skyrė ir Vilkaviškio rajono savivaldybės vadovai, paklausti nepavyko – į žurnalistės telefoninius skambučius jie neatsakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (402)