Garsiojo britų leidinio palyginamojo testo organizatorių įsitikinimu, „karštas“ hečbekas yra puikus pasirinkimas ne tik tiems, kurie greta šeimyninės mašinos turi papildomai pinigų ir vietos dar vienam – greitesniam – automobiliui. Šios kategorijos automobiliai yra kur kas universalesni – jie tobulai tinka ir tiems, kurie nori suderinti jaudinančius pasivažinėjimus ir kasdienes keliones su šeima bei mėgsta taupyti. Šie automobiliai puikiai gali atstoti du modelius – šeimyninį ir sportišką.

Kompetentingos komisijos sprendimu, šios kategorijos automobilių gerbėjų lūkesčius labiausiai atitinka 2.0 litrų 280 AG variklį su turbina turintis „Seat Leon Cupra“. Tai yra vienas galingiausių kompaktinės klasės hečbekų rinkoje ir jis Lietuvoje kainuoja nuo 26 983 eurų.

Visas „karščiausių“ hečbekų „Auto Express“ rinkimų dešimtukas, išrikiuotas pagal testo rezultatus:

1.„Seat Leon Cupra“

Seat Leon Cupra
Ford Fiesta ST
Volkswagen Golf GTI

4.„Suzuki Swift Sport“
Suzuki Swift Sport

5. BMW M135i
BMW Concept M135i

6.„Renault Megane RS 275“
Renault Megane RS 275 Trophy

7.„Škoda Octavia RS“
Škoda Octavia RS

8.„Mini Cooper S“
Mini Cooper S

9.„Peugeot 208 GTi“
Peugeot 208 GTi

10.„Kia Pro_cee‘d GT“
Kia pro_cee’d GT
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)