Po paskutinės repeticijos prieš lemiamą pasirodymą „Eurovizijos“ scenoje Vilija Matačiūnaitė nestokojo geros nuotaikos ir spinduliavo ramybe bei susikaupimu.

„Viskas praėjo labai gerai. Mano akimis, mano ausimis ir artimų žmonių nuomone, pasirodymas buvo ganėtinai pavykęs. Tai ir džiugina, ir neramina, nes reiškia, kad kiekvieną kartą mes viską atliekame stabiliai ir tvarkingai. Reikia susikurti atminty tokį jausmą, kad mes esame genijai. Ir taip pavaryti scenoje, kaip dabar pavarėme su treningais. Duok Dieve, kad taip ir pasisektų. Energetiškai buvo labai gera“, – savo emocijas naujienų portalui DELFI atskleidė Lietuvos atstovė.

Audriaus Giržado nuomone, pirmoji repeticija praėjo puikiai. „Rūbai buvo patys geriausi“, – sakė Lietuvos delegacijos vadovas.

Kol kitų šalių atstovai šurmuliavo užkulisiuose, repetavo pasirodymus, V. Matačiūnaitė miegojo savo persirengimo kambaryje. Kiek pailsėjusi, ji toliau priiminėjo bičiulių palaikymo žinutes iš viso pasaulio. "Mane prisimena net Kanadoje", - džiaugėsi atlikėja.

Pasiruošimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje: