Apie tarptautinį dainų konkursą rašantis portalas „Wiwibloggs“ surengė „Next Top Male Model“ rinkimus, kuriuose buvo renkamas charizmatiškiausias ir dailiausią kūną turintis atlikėjas. Dėl šio titulo varžėsi 39 „Eurovizijos“ atlikėjai, tačiau nei vienas iš jų neprilygo Vaidui Baumilai.

Lietuvis surinko daugiau nei 28 tūkst. balsų ir tapo „Next Top Male Model“ rinkimų nugalėtoju.

Vaidas šiuose rinkimuose nugalėjo be konkurencijos, nes antroje vietoje likęs italas Gianluca Ginoble surinko tik 6 tūkst, o trečioje atsidūręs jo tautietis Ignazio Boschetto surinko 3,9 tūkst. balsų.
Vaidas Baumila laimėjo seksualiausių "Eurovizijos" vyrų rinkimuose

Gėjų portalo „Gaytimes“ atstovai taip pat išrinko Lietuvos atstovą Vaidą karščiausiu 2015 metų „Eurovizijos“ vyru.

Lietuviui nusileido belgas Loicas Nottet, likęs karščiausių vyrų rinkimų sąrašo antroje vietoje. Trečias seksualiausių dainų konkurso vyrų dešimtuke liko austrų grupės „The Makemakes“ vokalistas Dominicas.

Karščiausių „Eurovizijos“ vyrų rinkimus surengė ir „Goodeveningeurope.wordpress“ blogeriai. Tiesa, šiuose rinkimuose balsavo ne internautai, bet komisija, dalinusi eurovizinius balsus karščiausiems konkurso dalyviams. Daugiausiai – 12 taškų, žinoma, gavo V. Baumila.

„Mes manome, kad Vaidas atitinka visus reikiamus kriterijus laimėti mūsų rinkimus: dailus veidas, dailus veidas ir dailus veidas. Norėdami, kad mes nesame akli. Jis iš tiesų yra puikus ir pavergė mūsų širdis. Sveikiname!“, – rašė konkurso rengėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)