Pabendravom tą vakarą, ir kitą, ir dar kitą. Bendravom lengvai - kaip su senu pažįstamu.

Naujasis draugas dirbo užsienyje, tačiau artėjo Kalėdos ir jis planavo grįžti į Lietuvą, todėl sutarėme ta proga susitikti.

Susitikimo laukiau žiauriai :) Tikėjausi, kad nauja pažintis padovanos kažką gražaus ir tikro. Kai atėjo ilgai laukta diena - virpėjau, kaip mergaitė, einanti į pirmą pasimatymą :) Po susitikimo supratau, manau, suprato ir jis, kad netikėta pažintis padovanojo kažką nuostabaus.

Dienos bėgo labai greitai. Gaila, kad naujasis pažįstamas grįžo trumpam - reikėjo išvykti atgal į užsienį dirbti.

Mūsų bendravimas nenutrūko, o ilgesys stiprėjo. Ne tik man. Panašiai jautėsi ir jis. Norėjom ne tik kalbėtis per atstumą, norėjom būti kartu, jausti, džiaugtis ir liūdėti.

Kad nors trumpam nusloptų ilgesys, naujasis draugas padovanojo nuostabiausią dovaną, kokią tik kada nors gyvenime galima gauti - kelionę į Islandiją!

Susimaiše ir džiaugsmas, ir baimė. Ne kasdien tokia galimybė pasitaiko :) Visgi širdies balsas nugalėjo - nusprendžiau skristi.

Tai buvo kažkas nepaprasto. Pati šalis nuostabi, o kai ten laukia nuostabus žmogus - daugiau kažko norėti nerealu. Dienos prabėgo nepaprasta greit ir išsiskirti buvo labai sunku...

Ir vėl laukimas. Pokalbiai per atstumą pasidarė nepakeliami, todėl mano brangus žmogus dar po pusmečio grįžo į Lietuvą. Grižo pas mane, kad būtume kartu, kad kurtume bendrą ateitį kartu.

Kartu mes jau treji metai. Su metais pradedi labiau vertinti šalia esantį žmogų, su metais dingsta ambicijos, reikalavimai. Ir myli žmogų ne už atskirą jo bruožą - myli jo visumą. Mums gera kartu, tikiu, kad tai ir yra tas žmogus, su kuriuo norėčiau sulaukti senatvės...

Parašykite mums, kaip širdis Jums padėjo pasirinkti – mylimąjį, darbą ar priimti kitą sprendimą, o gražiausią istoriją apdovanos penkerių metų gimtadienį švenčiantis Ajurvedos centras „Shanti“.

Savo istorijas, parašytas taisyklinga lietuvių kalba (su ą, ę, į, ų ir kt.), iki spalio 27 d. siųskite elektroniniu paštu gyvenimas@delfi.lt, o kitą dieną paskelbsime 3 nugalėtojus - gražiausių istorijų autorius.

Visi DELFI projekto "PAŽINK SAVE: rūpinamės širdimi" straipsniai čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją