Į Švediją garsenybė atvyko šeštadienį, sekmadienį ji dalyvavo pirmojoje repeticijoje, spaudos konferencijoje, dalijo interviu, o pirmadienį pasirodė iškilmingoje "Eurovizijos" atidarymo ceremonijoje ant raudonojo kilimo drauge su sutuoktiniu Robertu Sullivanu.

Pirmadienį B. Tyler drauge su Azerbaidžano atstovu Faridu Mammadovu drauge atvyko į vieną centrinę Malmės aikštę, kur maloniai besišnekučiuodami drauge pozavo susirinkusiems fotografams.

F. Mammadovas B. Tyler įteikė rožinių gėlių puokštę, ši imtynininką apdovanojo bučiniu į žandą.

"Ar laukiate "Eurovizijos"?, - susirinkusiųjų pasiteiravo B. Tyler. Sulaukusi atsakymo "šiek tiek", dainininkė nusikvatojo ir imitavo, kad puokštę meta į reporterių ir fotografų būrį.

"Visai nesvarbu, kad esu ištekėjusi. Susiradau čia berniuką žaisliuką", - juokavo garsenybė.

Neilgai trukus B. Tyler atsakė į keletą klausimų apie tai, kodėl nusprendė dalyvauti "Eurovizijoje". Ji pabrėžė besidžiaugianti, jog gali atstovauti Didžiajai Britanijai, papasakojo, kad šių metų "eurovizinė" daina - iš naujojo jos albumo, kuris iki šiol nebuvo išleistas. BBC perklausė dar neišleisto albumo, iš jo išrinko kūrinį "Believe In Me" ir pasiūlė B. Tyler dalyvauti Europos dainų konkurse.

"Norėčiau, kad mano tėvai dar būtų gyvi. Jie labai mėgo "Euroviziją", - pasakojo B. Tyler.

Paklausta, ar turi užsibrėžusi tikslą dalyvaudama "Eurovizijoje" patekti į dešimtuką, B. Tyler sakė džiaugtųsi, jei finalo metu liktų bent jau dvyliktoje vietoje. "Labai nenoriu likti paskutinė", - besijuokdama kalbėjo ji.

B. Tyler ir F. Mammadovo susitikimas Malmėje - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)