Vienas gražiausių Lietuvos miestų, įsikūręs prie Šventosios ir Anykštos upių santakos - Anykščiai - išsiskiria ne tik unikalia gamta ar įvairia architektūra, menančia XV-XVIII a. Pačiame miesto stovi daugiabutis, kurio vaizdai gali šokiruoti net ir visko mačiusius.

Skaitytoja iš Anykščių, atsiuntusi šio pastato nuotraukas, rašo: "Norėčiau pasidalinti šokiruojančiomis nuotraukomis iš daugiabučio, kuris yra Anykščiuose, M.Valančiaus gatveje". Iš išorės šis pastatas atrodo gana tvarkingas, tačiau apie pastato vidų geriausia kalba pačios nuotraukos. 

Kaip teigia skaitytoja, šis namas stovi pačiame miesto centre, šalia jau dabar renovuoto ir gražaus kultūros centro ir miesto parko.

"Tai yra bendrabutis, kuriame gyvena nemažai kultūringų šeimų, tačiau didžiąją dalį sudaro asocialūs asmenys. Įdomu tai, kad pirmame šio namo aukšte yra įsikurę keletas gerą vardą turinčių grožio salonų. Ilgai čia dirbo viena geriausių ir labiausiai pripažintų kirpėjų Anykščiuose. Čia kirpdavosi mūsų miesto "grietinelė", nuotakos darydavosi šukuosenas" - laiške rašo skaitytoja.