„Studijuoju ir gyvenu Vilniuje, o tėvai Gargžduose. Tačiau kai grįžtu namo, leidžiu mamai padaryti pusryčius. Studentai šiais laikais pusryčiauja Jei reikia į pirmas paskaitas, atsikeliu anksti ryte, o organizmas būna užsimiegojęs, išgeriu puodelį kavos. Labai blogai yra taip daryti, nes visada reikėtų valgyti sočius pusryčius. Nors atsikeliu anksčiau, bet nespėju, kol „išsiridenu“ iš lovos, tai praeina gan daug laiko. Vis galvoju, kad gal dar šiek tiek pamiegoti. Pasiimu vaisių ar susitepu sumuštinį į universitetą ir pavalgau po paskaitos“, - kalba žinoma atlikėja.

Monika atskleidė, kad mieliau valgo namuose, nei restoranuose. Mergina sau gaminasi vištieną su ryžiais, su kambarioke verdame sriubas. Iki kol atvažiavau į Vilnių, nelabai rūpinausi savo svoriu. Mamos pagamintas maistas dažniausiai būdavo sveikas. Atvažiavus į Vilnių labai visko daug norėjau paragauti, ko galbūt namuose netekdavo valgyti. Tačiau susireguliavau mitybą ir svoris grįžo į pradinę būseną“, - tvirtina M. Linkytė.

„Kuo žmogus daugiau veikia, tuo daugiau ir spėja. Iš savo patirties tą žinau. Jeigu labai nori, viskam laiko įmanoma atrasti“, - kalba dainininkė.

Vasariškų sumuštinių receptas pagal M. Linkytę - DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)