„Gaminsiu sočius pusryčius dviem žmonėms. Kokteilis tinka žmonėms, kuriems yra atsibodę sumuštiniai, dribsniai ir norisi kažko lengvo, tačiau būtų energijos užtaisas visai dienai. Jei pusryčiauji 9 val. ryto, tai iki 13 val. tikrai nesi alkanas. Žmonėms, galvojantiems kodėl jie yra stori, patariu - valgykite kiekvieną dieną tuo pačiu metu ir tai bus puikus jūsų lieknėjimo receptas. Visoms moteris ir vyrams tai rekomenduotu ir tas eksperimentas visada pasiteisina“, - kalbėjo V. Musvydaitė.

„Tą savaitę, kol nedirbu, gaminu. Kiekviena mama mane supranta, kad geriau vaikams pagaminti vakarienę, nei eiti su jais į kavinę ir paskui juos gaudyti“, - apie maisto gaminimą kalbėjo žinoma žurnalistė.

„Kai mečiau profesionalų sportą ir pradėjau sportuoti kaip mėgėja tris kartus per savaitę, tai atradau labai daug skonių: krevetes, rūkytą lašišą, tuną, alyvuogės. Skonis pasikeitė, kada nėra tokio didelio fizinio krūvio“, - apie mėgiamus produktus kalbėjo V. Musvydaitė.

Vaikus nuo mažens pratinu valgyti brokolius. Ūla save motyvuoja valgyti makaronus ar sūrį tuo, kad plaukučiai bus gražesni. Tai mergaitiški triukai. Gaminant pusryčius yra labai svarbu, kad tai stebėtų ir tavo vaikai“, - apie vaikų auklėjimą pasakojo sporto žinių vedėja.

Kaip pagaminti skanų sveikatingumo kokteilį - DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)