„Kuomet gimė dukrytė ir tekdavo gaminti 4-5 kartus per dieną, buvau persisotinusi gaminimu“, - vaizdo reportaže kalba M. Jašinskytė Pankevičienė.

Daug keliaujanti Milana pasakojo, kad vienas keisčiausių patiekalų, kurį teko ragauti – gyvūno smegenys. „Smegenėles valgiau Gruzijoje, tik nežinau kieno. Jos buvo apyžalės... Estetinis vaizdas ne kažkoks, bet paragavau dėl sportinio intereso. Taip pat Azijoje ragavau varlių, gyvačių. Azijos prieskoniai mūsų gomuriui būna neįprasti. Filipinuose valgiau pusiau kiaušinį, pusiau viščiuką. Tai buvo itin glitu, nemalonu, bet kažkas egzotiško“, - apie patiekalus, ragautus kelionių metu, kalbėjo Milana.

Lieknu sudėjimu galinti džiaugtis šokių projekto nugalėtoja pasakojo, kad beveik netenka žiūrėti, ką valgo: „Esu linkusi priaugti svorio, kada padauginu maisto. Už tai, kad esu liekna, turėčiau būti dėkinga savo genams. Nepasakyčiau, kad esu labai fiziškai aktyvi, kadangi daugiausiai treniruoju, o ne treniruojuosi.“

Puikia išvaizda galinti pasigirti moteris pasakojo, kad televizijoje jos nepamatysime. „Pasiūlymai yra nesusiję su mano profesija, o aš esu šokių trenerė. Dar darau, kas man patinka – keliauju. Galiu keliauti ir rašyti. Nesu aš laidos vedėja, negaliu gražiai kalbėti. Manau, kad kiekvienas žmogus turi dirbti savo darbą ir gilinti savo žinias toje srityje“, - savo apsisprendimą bet kokia kaina nesirodyti televizijoje aiškino Milana.

Milanos gaminami blynai - DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)