„Šiuos pusryčius gaminsiu savo vyrui, kuris, skirtingai negu aš, visiškai nemėgsta saldumynų. Blynelius patieksiu su skirtingais pagardais, kurie tiks tiek man, tiek jam. Man bus saldūs, o jam ne“, - reportaže kalba L. Rimgailė.

Liuciną maisto gaminimu sudomino draugo teta, kuri gamino labai skanų tortą. „Paprašėme jos recepto, pabandėme ir ėmėme gaminti įvairius kitus patiekalus. Pradėjau ieškoti receptų internete. Vėliau buvo pertrauka. Pastebėjau, kad man įdomu gaminti kažkam, o ne sau. Anksčiau gaminau šeimai, o dabar vyrui“, - pasakojo L. Rimgailė, tačiau teigė ne maistu sužavėjusi Tadą, mat jis valgo tam, kad nepritrūktų energijos.

Vienas iš Liucinos verslų – keksų, tortų kepimas, kuriais ji dekoruoja šventes. Mergina tikisi, kad kada nors šis širdžiai mielas užsiėmimas peraugs į pelną nešančią veiklą.

Liucina pasakojo kad gyvenimas po vedybų su T. Rimgaila išties pasikeitė. „Mane erzina, kai žmonės sako, jog susituokus niekas nepasikeičia. Daguma teigia, kad jausmai atgimsta, iš naujo įsimyli. Žinoma, mes per trumpai draugavome, kad galėtume įsimylėti iš naujo. Galiu pasakyti, kad pirmą mėnesį jaučiasi euforija, nėra dėl ko pyktis“, - kalba video siužete Liucina iki susižadėjimo su Tadu draugavusi keturis mėnesius.

Norint pasigaminti blynelius prireiks: poros kiaušinių, kefyro, sodos, kepimo miltelių, cukraus.

Išsamus pokalbis su L. Rimgaile kepant blynus – DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)