„Nepasakyčiau, kad mėgstu gaminti. Kartais mėgstu, kartais, kaip ir kiekviena moteris, neturiu nuotaikos tam. Bet kada yra vaikai, tu nori ar nenori privalai gaminti. Mėgstu vaikščioti po kavines, mėgstu ragauti, analizuoti maistą, jo sudėtį. Mėgstu rytų, italų virtuvę. Jų picos, makaronai man yra viskas. Kuomet gimė vaikas aš išmokau labai daug gaminti. Juk taip ir sakoma, kad kai gimsta vaikai, mamos išmoksta daryti viską. Norisi vaikui duoti sveikesnį maistą, aš visas etiketes esu išskaičiusi, mintinai žinau, kas kur parašyta", - tvirtino dukrą Ugnę auginanti dainininkė.

„Renkuosi receptus tokius, kad viską būtų galima paruošti greitai. Pati esu greitas, impulsyvus žmogus, tad ir man turi viskas būti greitai, nemėgstu laukti. Mano mama taip pat nelabai mėgsta gaminti. Pagrinde visko semiuosi iš interneto", - neslėpė atlikėja.

„Mano pusryčiai, sakyčiau, yra keisti. Visada, kai ryte atsikeliu, ant tuščio skrandžio išgeriu dvi stiklines šilto vandens, o po valandos aš pusryčiauju. Mano pusryčiai – kava ir kažkoks užkandis. Rytais aš nenoriu valgyti, o visas alkis prasideda vakarais arba naktį. Mano darbas yra vakarinis, grįžti pirmą, antrą valandą nakties ir norisi valgyti. Žinoma, stengiuosi to nedaryti. Aš mėgstu, kad mane palepintų, padarytų pusryčius į lovą“, - atviravo A. Pilvelytė, aktoriaus Mariaus Jampolskio vestuvėse pasirodžiusi buvusiu grupės „Pikaso“ dainininku Dovydu Šamrajumi.

Išsamus video siužetas, kaip pasigaminti varškės apkepą, DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)