„Lau­kia­me, kol vai­ruo­to­jai pa­si­keis pa­dan­gas, o ta­da jau pra­dė­si­me rimtesnę pa­dan­gų pa­tik­rą, – ak­cen­ta­vo Ke­lių po­li­ci­jos biu­ro Pat­ru­lių kuopos I būrio va­das Hen­ri­kas Pen­kaus­kas. – Gal­būt bus vyk­do­mi ir rei­dai žie­mi­nių padan­gų ko­ky­bei įver­tin­ti.“

Pa­rei­gū­no žo­džiais, pa­gal šiuo me­tu ke­ly­je at­lie­ka­mas vi­zua­li­nes automobilių ap­žiū­ras ga­li­ma da­ry­ti iš­va­dą, kad vai­ruo­to­jams jų au­to­mo­bi­lių pa­dan­gų būk­lė ne pa­sku­ti­nė­je vie­to­je ir pa­ly­gin­ti su anks­tes­niais me­tais padangų ko­ky­bė tik­rai ge­rė­ja.

Va­žiuo­jant ne­tvar­kin­go­mis pa­dan­go­mis nu­ma­ty­ta ad­mi­nist­ra­ci­nė bau­da nuo 20 iki 40 Lt. Pro­tek­to­riaus raš­to gy­lis leng­vie­siems automobiliams tu­ri bū­ti ne ma­žes­nis kaip 1,6 mm, o nuo lapk­ri­čio 10-osios iki ba­lan­džio 1-osios – 3 mm. Mik­roau­to­bu­sų – ati­tin­ka­mai 2 mm ir 3 mm.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)