„Pakankamai įprasta, jog prieš gražiausias metų šventes socialiai atsakingos įmonės aplanko vaikų ar senelių globos namus, tam skiriami netgi televizijų projektai žiūrimiausiu metu. Džiaugiamės, jog tokių iniciatyvų yra, tačiau šiemet nusprendėme dėmesį skirti toms šeimoms, kurios, nepaisant savo socialinės padėties, iš paskutiniųjų rūpinasi vaikais“, - sako Lėkštė.lt direktorius Tomas Vonžodas.

Anot jo, įmonė ir toliau planuoja tęsti darbą su Vilniaus miesto Socialinės paramos centru, kadangi darbuotojai suteikė kompetetingą pagalbą ir mielai bendradarbiavo. Įmonė taip pat ketina prisidėti prie „Maisto banko“ veiklos. Lėkštė.lt turimais duomenimis, vien tik Vilniaus mieste į Socialinės paramos centro sąrašus įtrauktų šeimų skaičius perkopia 900. 

„Veikti dar tikrai yra ką – kol kas aplankėme tik 20 šeimų. Ateityje planuojame padėti šeimoms per vaikų gimtadienius, surengsime tikrus picų vakarėlius jubiliatams ir jų draugams. Mūsų interneto puslapyje turime didžiausią restoranų skaičių Lietuvoje, jaučiame kad restoranų savininkams ne vis vien, jiems taip pat svarbu padėti kitiems. Džiaugiuosi, jog šįkart mums pagelbėjo „Pizzart“ vadovas Paulius Liubertas. Būtent tokių socialiai atsakingų verslininkų dėka ir toliau dovanosime šypsenas, mums tai teikia malonumą“, - teigia T. Vonžodas.

Paprašytas įvardinti, kas labiausiai įsiminė iš lankymosi šeimose, T. Vonžodas nedvejodamas teigia, kad tai vaikų reakcijos.

„Buvo vaikų, kurie niekada nebuvo valgę picų, todėl neįmanoma nepastebėti tokių nuoširdžių reakcijų, kai vaikas sušunka „Vau“, arba kai mūsų atvykimo vaikai laukė budėdami laiptinėje.“

Lėkštė.lt yra maisto užsakymus internetu vykdanti įmonė, kuri jungia daugiau nei 80 restoranų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją