Lietuvos socialdemokračių šalies moterims skirtas projektas nemokamais renginiais pradžiugino Tauragės moteris. Projektas šiame mieste virto ištisu renginių ciklu, kurio pirmoji dalis vyko praėjusį savaitgalį.

Penktadienio vakarą moterys mokėsi planuoti savo laiką, atpažinti individualius laiko valdymo skirtumus, suprasti, kur dingsta mūsų laikas, pasinaudoti laiko valdymo metodais. Jos taip pat išbandė savęs pažinimo per piešinį, linijas ir spalvas metodiką. O šeštadienio rytą moterys mokėsi pažinti emocijas ir jas išlaisvinti bei susipažino su piešimo spalvotu smėliu technika.

Projekto organizatorių socialdemokračių Ritos Grigalienės ir Efremos Bitinienės teigimu, visas projekto renginių ciklas Tauragėje siūlo puikią galimybę geriau pažinti save. Įgytas žinias galima praktiškai pritaikyti sau, savo šeimoje. „Tai renginiai moterims, kurios nori keistis, nori tobulėti“, – sako socialdemokratės.

Tauragėje renginių ciklas „Rask laiko sau“ tęsis ir birželio 10–11 d. Šiomis dienomis numatytos paskaitos apie streso valdymą, apie bendravimą ir manipuliaciją. Po kiekvienos paskaitos planuojami kūrybiniai užsiėmimai – piešimas ant akmenėlių ir ant vandens. Renginiai vyks Tauragės suaugusiųjų mokymo centre (Laisvės g. 19).

Lietuvos moterys kviečiamos būti aktyviomis ir inicijuoti „Rask laiko sau“ renginius savo rajone ar miestelyje. Informacija apie projektą ir renginius yra skelbiama Facebook/RaskLaikoSau paskyroje.

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDP rinkiminės sąskaitos

Užs. Nr. 2016-DJ-04/1