Pusantro mėnesio Kaliopi buvo ieškoma tinkamo kūrinio. MKRTV sulaukė daugybės siūlomų dainų tiek iš garsių savo šalies kompozitorių, tiek iš užsienio. Apsvarsčiusi visas dainas, Makedonija pasirinko kompozitorių Romeo Grillą. Jis šiai atlikėjai jau yra suskūręs tokius garsiausius jos hitus kaip “Bato” ir “Kofer Ljubavi”.

Kaliopi daina Baku vadinsis “Black And White” (“Juoda ir balta”). Jos žodžius sukūrė pati Kaliopi. Šiandien Romeo Grillas atvyko į Makedoniją iš savo gimtosios Šveicarijos, kad pradėtų dainos įrašinėjimo procesą. Pati daina bus pabaigta įrašyti Vokietijoje.
MKRTV nurodė, kad “Black and White” bus pristatyta vėliau per specialią programą.

Kaliopi kartą jau atstovavo savo šaliai “Eurovizijos” dainų konkurse, kuris vyko 1996 metais Osle. Tada ji atliko dainą “Samo Ti”. Tačiau tais metais 29 valstybėms kovojant dėl 22 vietų finale šalia šeimininkės Norvegijos, Kaliopi ir dar šešios šalys liko už užsitrenkusių pusfinalio durų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją