Dievobaimingas vagis

Į vieną „Advance America“ parduotuvių įsibrovė iš pažiūros eilinis vagis. Grasindamas pistoletu, jis ėmė reikalauti iš kasininkės pinigų. Moteris, supratusi jo ketinimus, apsiverkė, ėmė prašyti jo nedaryti klaidos, nes Dievas myli visus savo vaikus ir t.t. Netikėtai plėšikas išgirdo kasininkės žodžius, ėmė su ja diskutuoti, paaiškino, kad jis neturi pinigų, o reikia maitinti šeimą. Jis pasiūlė kasininkei pasimelsti kartu su juo, išėmė iš pistoleto kulką ir atidavė moteriai, įtikinęs, kad nenori jai padaryti nieko blogo.

Po visų šių netikėtų įvykių jis vis dėlto paprašė kasininkės atiduoti jam mobilųjį telefoną, paprašė užsidaryti tualete ir 20 minučių nekviesti policijos. Tuomet jis iš kasos paėmė 20 dolerių 5 dolerių banknotais ir dingo. Likę pinigai buvo nepaliesti. Nepaisant to, kad nusikaltimą filmavo vaizdo kameros, plėšikas iki šiol nesulaikytas.

Meilė ir skurdas

JAV Ohajo valstijos Kolumbo mieste nutiko neįprastas įvykis. Trijų plėšikų grupė įsibrovė į vieną iš namų, prigąsdino šeimininkus, susirinko visus vertingus daiktus ir paspruko. Viskas tuo būtų ir pasibaigę, bet vienas plėšikų, vardu Stefanas Benettas, greitai sugrįžo ir paprašė namų šeimininkės Dianos Martinez rankos ir širdies. Mergina atpažino plėšiką ir nepastebimai paprašė namiškių iškviesti policiją.

Stefanas buvo areštuotas tiesiog tuose pačiuose namuose, jam buvo pateikti kaltinimai ir jis pasodintas į kalėjimą. Užstato suma – 100 000 dolerių, kurių jaunuolis neturi, todėl jam tenka atsėdėti bausmę. O viskas – dėl meilės...

Išprievartautas plėšikas

Tai nutiko viename Kalugos apskrities miestelyje. Plėšikas nusprendė apsilankyti 28 metų kirpėjos bute. Šioji, kaip pasirodė, išmanė kovos menus. Mergina nesutriko, nuginklavo vaikiną ir prirakino antrankiais prie radiatoriaus. Po to dosniai pavaišino jį viagra ir ne kartą juo pasinaudojo seksualiniais tikslais. Nuotykis tęsėsi 48 valandas, po kurių plėšikas buvo paleistas į laisvę ir iškart kreipėsi į ligoninę dėl savo vyriško pasididžiavimo traumų.

Jis taip pat kreipėsi į miliciją su kaltinimais dėl seksualinės prievartos. Kirpėja tvirtino, kad jį pamaitino ir netgi davė šiek tiek pinigų. Viskas baigėsi tuo, kad abu sumokėjo baudą – mergina dėl išprievartavimo, vaikinas dėl bandymo apiplėšti – ir išsiskyrė taikiai.

Neįprastas ginklas

2007 metų gruodžio 27 dieną į vieną Leičesterio bukmekerių kontorų prieš pat uždarymą įsibrovė vyriškis, rankose laikydamas paketą su ilgu daiktu, nukreipė jį į kasininką ir pareikalavo pinigų. Kasininkas nusprendė, kad pakete ginklas, atidavė jam 600 svarų, tuomet plėšikas nukreipė „ginklą“ į vadybininką, kuris atidavė tokia pat sumą. Plėšikas išbėgo iš kontoros ir nuėjo į artimiausią barą švęsti savo pergalės. Tik jis nepastebėjo, kad iš kontoros paskui jį nusekė vienas darbuotojų, o be to, apiplėšimo įrašas liko stebėjimo kamerose. Negudrų vagį sulaikė policija. Pasirodė, kad jokio ginklo nebuvo. Pakete buvo vagies draugužės vibratorius. Vagišius sėdo į kalėjimą penkeriems metams.