Tiesa, ir lažybų Vilniaus „Bočių“ bendrijos pirmininkui Sigitui Sunelaičiui jis kol kas nepralaimėjo, tačiau trečiadienį Valdovų rūmuose vykusiame euro pristatymo visuomenei renginyje įteikė oponentui kaklaraištį.

Lažybos įvyko vienos radijo stoties laidoje. S. Sunelaitis tvirtino, kad kainos įvedus eurą būtinai kils.

„Tas vyrukas su languota liemene kalba apie tai, kad turime būti lygiateisiais Europos Sąjungos nariais, tai norėčiau paklausti gerbiamo Vasiliausko, kada tapsime atlyginimo atžvilgiu lygiateisiais? (...) Pabrangimas bus, jau dabar jis vyksta. Kaip pavyzdį paimsiu pieno produktus: buvo vienas litras, dabar kaina dar didesnė – 0,9 litro“, - „Žinių radijo“ laidoje „Aktualioji valanda“ teigė S. Sunelaitis.

Euras čia ne prie ko. Esame turėję atvejų, kada kainos kilo ir po 8 proc. per metus, o euras buvo kažkur toli toli horizonte. (...) Viena iš didžiausių baimių dėl euro įvedimo yra kursas. Aš galiu lažintis: statau už tai, kad kursas nesikeis. (...) Galime lažintis iš mano languotos liemenės“, - tuomet pasiūlė V. Vasiliauskas

Šiuo metu fiksuotas euro kursas yra 3,4528 lito. Šie skaičiai užrašyti ir ant kaklaraiščio, kurį „Bočių“ pirmininkui įteikė V. Vasiliauskas.

„Liemenė išsaugota, o litai į eurus bus keičiami neatšaukiamu kursu“, - sakė Lietuvos banko vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)