Pasak miesto savivaldybės atstovės Aušros Partikienės, jau nuo ryto draudžiamas įvažiavimas į Rotušės aikštę, todėl žiūrovai kviečiami į ją atvykti miesto viešuoju transportu šiek tiek anksčiau. Į Rotušės aikštę patekti galima pėsčiomis Jakšto, Muziejaus, Daugirdo, Aleksoto, Muitinės gatvėmis, tad siūloma nesinaudoti tik pagrindiniu įėjimu iš Vilniaus gatvės ir taip išvengti spūsčių. Renginio organizatoriai kontroliuos patekimą į šventę, įrengtuose patikros postuose tikrins asmenis, einančius į renginį.

Policija primena, kad į šventę draudžiama įsinešti ginklus, pavojingas, sprogias medžiagas, greitai užsiliepsnojančias pavojingas medžiagas (dujų balionus, dažus, tirpiklius, buitinės chemijos gaminius), pirotechnines priemones, alkoholinius gėrimus, didelius krepšius, metalinius ar medinius strypus, stiklinę tarą bei kitas priemones ar daiktus, kurie gali kelti pavojų žiūrovų arba dalyvių saugumui.

Tėvų prašoma nepalikti be priežiūros vaikų, taip pat patartina į vaiko striukės ar kito drabužio kišenę įdėti raštelį su tėvų telefono numeriu.

"Renginio metu žiūrovai bei lankytojai privalo vykdyti visus teisėtus renginio organizatorių, apsaugos darbuotojų, policijos pareigūnų reikalavimus bei nurodymus. Tikimės, šventė bus graži ir kiekvienas pasistengs asmeniniu mandagiu elgesiu aikštėje kurti jaukią, draugišką atmosferą, kas neabejotinai yra vienas iš sėkmingo renginio garantų. Kauno apskrities policija visiems linki gražios šventės", - patarimus ir linkėjimus šventės dalyviams per Eltą perdavė Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Tumelytė.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją