Tiesa, L. DePrimo buvo pritaikyta speciali pareigūnams priklausanti nuolaida ir batus jis nupirko už 75 dolerius (200 litų). Avalynės porą jis iškart padovanojo benamiui.

Visa tai atsitiktinai matė turistė iš Florensijos (Arizonos valstija) ir šį kilnų poelgį įamžino mobiliuoju telefonu. Vėliau šią nuotrauką amerikietė elektroniniu paštu išsiuntė Niujorko policijos departamentui, kuris ją paviešino savo „Facebook“ paskyroje, skelbia „The New York Times“.

Nenuostabu, kad dosnusis 25 metų pareigūnas, tarnybą pradėjęs prieš dvejus metus ir kartu su tėvais gyvenantis Long Ailende, tapo ne tik didvyriu, bet ir interneto sensacija.

Iki trečiadienio vakaro tai spėta peržiūrėti 1,6 milijono kartų, kitą rytą nuotrauka buvo surinkusi beveik 350 tūkstančių „patinka“ ir 85 tūkstančius kartų pasidalinta su kitais. Negana to, rytinėje televizijos laidoje šis atvejis taip pat buvo aptartas.

L. DePrimo, prisipažįstantis, kad jo paties kojos tą vakarą šalo nepaisant dviejų porų kojinių, vis dar savo liemenėje turi „Skechers“ parduotuvės čekį, kaip priminimą, kad „kartais žmonėms sekasi ir prasčiau“.

Kalbėdamas apie sutiktą benamį, pareigūnas neslėpė savo susižavėjimo. „Jis buvo mandagiausias džentelmenas, kokį man kada nors yra tekę sutikti“, - sakė L. DePrimo ir pridūrė, kad jo veidas, išvydus batų porą, tiesiog nušvito.

Kai tik benamis apsiavė batus, pareigūnas pasiūlė jam puodelį kavos. Policininkas pasakoja: „Jis nuėjo savais keliais, o aš grįžau prie darbo“.

Pareigūnas ir benamis taip ir neprisistatė vienas kitam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją