„Labiausiai nepatinka labai brangios ir nenuoširdžios dovanos. Kai jauti, kad ta dovana skirta nebūtinai tau, bet dėl įspūdžio kitiems. Kartais tai būna greitai nupirkti kvepalai. Tai dovana, kuri turi kažkokį svorį, bet tu jauti, kad tas žmogus visiškai nesupranta apie ką tas kvapas ir kad jis visiškai ne tavo. Ir tu tada iš tiesų nežinai, kur tą daiktą padėti. Nes labai mažą smulkmeną tu gali priimti tiesiog kaip juoką“,- atvirai sako D.Kuzmickaitė.

Dizainerės manymu, kai yra daug draugų ir norisi visiems ką nors malonaus padovanoti, kad būtų ir nuoširdu, ir smagu, tai gali būti kad ir kalėdinis pyragas.

„Svarbu pats pateikimas. Net buvau pagalvojusi, kad šiemet būrų smagu iškepti kokį nors pyragą, ko aš niekada nedarau, supjaustyti jį gabaliukais, su tam tikru rašteliu kiekvienam žmogui padovanoti, Jeigu didelis būrys draugų, tai išeitis. Tai tikrai nuoširdus pasveikinimas“,- įsitikinusi D.Kuzmickaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)