Didžiausią intrigą pateikė choreografė Kristina Navickaitė – Tina, kuriai draugiją palaikė dainininkas Kastytis Kerbedis.

„Mus su Kastyčiu sieja labai įdomi draugystė“, – prisipažino Tina, todėl ji esą K. Kerbedį ir pasikvietė padėti parengti pasirodymą.

„Kastytis jau pusantrų metų yra įsimylėjęs Tiną“, - rėžė projekto komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Lietuvos jūrų muziejaus direktorė Olga Žalienė, kuri yra komisijos narė, patikino, jog įsimylėjusi ar ne, bet Tina buvo lyg undinė ne uodegos – jos dėmesio per pasirodymą užteko visiems.

Liepa Mondeikaitė į savo pasirodymą pasikvietė Katažiną Zvonkuvienę, su kuria sykiu dainuoja grupėje „Pop Ladies“.

„Saikinga, efektinga, stulbinanti akimirka“, - taip Liepos, Katažinos ir jos vadovaujamo choro pasirodymą įvertino komisija.

Buvęs legendinės „Žuvėdros“ šokėjas Dmitrijus Popovas pasirodymą parengė skambant dainai „Aš tik žmogus“, kurią atliko Vaidas Baumila.

„Jei būtų galima, į „Euroviziją“ tikrai vežčiausi delfinus“, – teigė V. Baumila, neseniai su Monika Linkyte iškovojęs teisę atstovai Lietuvai tarptautiniame dainų konkurse.

D. Popovą komisija gyrė už tai, kad jis parodė, kokie plastiški gyvūnai yra delfinai. „Nors tu sakai, kad esi tik žmogus, tačiau mums jau atrodo, kad esi delfinas“, - D. Popovo pasirodymą įvertino V. Pauliukaitis.

Daugiavaikė mama Giedra Sadauskienė į delfinariumo sceną prisikvietė maestro Stasį Povilaitį, kuris prisipažino, kad pastarąjį kartą delfinariume buvo dar sovietiniais laikais.

Liveta ir Petras Kazlauskai projekte dalyvaujančią dukrą Ingridą palaikė lipdami į sceną. „Aš pirmą kartą delfinariume ir dėl to galiu dėkoti dukrai. Ji savo sugebėjimais pranoko visus mano lūkesčius, man vos širdis neiššoko“, - emocijas liejo L. Kazlauskienė. Jai antrino vyras Petras: „Labai nedaug trūko, kad apsiverkčiau“.

Ramūnas Vyšniauskas į savo pasirodymą delfinariume pakvietė dainininką Tomą Augulį. Vyrai prieš daug metų kartu buvo įrašę dainą „Monika“, tačiau neseniai ją perdainavo, pavadino „Glorija“ ir skyrė Klaipėdos delfinariumo delfinei Glorijai.

Komisija gyrė Vyšniuką, kad jis yra multitalentas – ir dainuoja, ir šoka, į deklamuoja, ir demonstruoja vis sudėtingesnius triukus.

Į Klaipėdos delfinariumą sekmadienį susirinkę žiūrovai išvydo ir šiemet „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovausiančių V. Baumilos ir M. Linkytės duetą. Pagal jų eurovizinę dainą pasirodymą surengė choreografas Aureliijus Liškauskas.

Nuotaikingas pasirodymas tapo puiku akcentu atsisveikinti su žiūrovais iki kovo 14 dienos, kai vėl bus filmuojama projekto „Delfinai ir žvaigždės“ laida.

„Jūs parodėte tokį triuką, kurio kiti dalyviai tikriausiai niekada neparodys“, - apie įspūdingą A. Liškausko salto kalbėjo komisija.

Projektas „delfinai ir žvaigždės“ per LRT televiziją rodomas kiekvieną penktadienį nuo 18.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)