Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo atlikėjo vadybininkas Martynas Tyla, Donatas jautėsisi užtikrintai, džiaugėsi dar vienu puikiai pavykusiu pasirodymu. Anot M. Tylos, D. Montvydas sulaukė išskirtinio publikos palaikymo – audringų plojimų ir ovacijų. Be to, juo susidomėjo BBC, CNN ir kitų žiniasklaidos priemonių atstovai.

„Buvo daug dalyvių, daugiau nei pusė. Renginys, lyginant su tuo, koks buvo prieš ketverius metus, labai gerai organizuotas. Šįkart viskas atrodė prabangiai, buvome labai nustebę. Daugybė atlikėjų repeticijų metu stebi vieni kitų pasirodymus. Donatas buvo vienintelis, per kurio pasirodymą išgirdome audringus plojimus“, – DELFI kalbėjo M. Tyla.

D. Montvydo vadybininkas pasakojo, jog mūsų šalies atstovas Amsterdame turėjo ir laisvalaikio. Jis galėjo pasiplaukioti keltu, pasivažinėti galingu automobiliu. Į kelionę D. Montvydą lydėjo jo mylimoji Veronika Brasaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)