Artėjant jaukiausioms metų šventėms visada gera prisiminti žmones, kurių didelė širdis, užsispyrimas, noras kabintis į gyvenimą ar padėti tai daryti kitiems, įkvepia ir skatina būti geresniais. Kai kurių jų žygdarbiai taip ir lieka nesužinoti, nes noras daryti gera ateina tyliai.

Visi šie mūsų minioje ištirpstantys herojai ne tik garsina Lietuvos vardą, bet ir prisideda prie jaukumo ir nuoširdumo klestėjimo.

DELFI jau trečius metus skelbia konkursą „Herojai tarp mūsų“ ir kviečia padėkoti šiems žmonėms, pasidalinant jų istorija.

„Tokie titulai įpareigoja, priverčia dar labiau pasitempti ir būti geriausia savęs versija – pavyzdžiu kitiems. Šiandieniniame pasaulyje yra daug purvo, negatyvo, tad reikia kuo daugiau teigiamų, įkvepiančių istorijų, kurios pakylėtų aplinkinius. Lietuva turi dar daug herojų, tyliai darančių gerus darbus, tiesiog juos reikia atrasti“, – praėjusiais metais sakė viena konkurso nugalėtojų, daugiavaikių šeimų asociacijos „Mes“ įkūrėja Jurgita Pocienė.

„Gražūs pavyzdžiai patraukia labiau nei tūkstančiai žodžių. Jie kelia pasididžiavimą ir primena, kiek daug gali kiekvienas iš mūsų“, - sako projektą globojanti Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Akimirka iš praėjusių metų "Herojai tarp mūsų" laimėtojų apdovanojimų

Siųskite laiškus ir papasakokite apie žmones, kurie verti herojaus vardo. Tai gali būti ir neatlygintinai dirbantys specialistai, savo talentu bendruomenę akinantys menininkai, drąsa pasižymėję piliečiai ar tiesiog tie, į kuriuos nori lygiuotis aplinkiniai.

Geriausias istorijas DELFI publikuos viešai ir jūs balsuodami spręsite, kurie 5 herojai verti pagrindinio prizo - 50 000 eurų vertės „Gjensidige“ draudimo nuo nelaimingų atsitikimų.

„Drąsių ir atkaklių, rūpestingų ir nuoširdžių žmonių darbai nuskaidrina kasdienybę. Labai džiaugiuosi, kad galime tokias istorijas paskleisti taip plačiai, įkvėpti žmones visoje Lietuvoje“, - sako draudimo bendrovės „Gjensidige Baltic“ vadovas Marius Jundulas.

Visų publikuotų istorijų herojams atiteks vertingi prizai, jie bus pagerbti Lietuvos Respublikos prezidentūroje, kur jiems padėkos ir šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Pažįstate žmonių, kuriuos drąsiai galima vadinti herojais – jie išskirtiniai asmenys, kurių darbai ar poelgiai ne tik stebina, džiugina bet ir įkvepia aplinkinius? Norite, kad geri darbai neliktų nepastebėti? Pasidalinkite savo istorijomis! Padėkite nusipelniusiems žmonės būti pastebėtiems ir įvertintais. Lauksime Jūsų istorijų el. paštu: projektai@delfi.lt. Laiško pavadinime nurodykite „Konkursui „Herojai tarp mūsų“, o parašę istoriją nepamirškite palikti savo kontaktų, kad DELFI žurnalistai galėtų su jumis susisiekti.

Konkurso taisyklės ir trukmė:

1. Konkursas vyksta 2015 12 02 – 2015 12 31.

2. Dalyvauti konkurse gali visi. UAB „DELFI“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali.

3. DELFI pakalbins Jūsų siūlomus herojus ir įdomiausios jų istorijos bus publikuojamos specialiame DELFI projekte „Herojai tarp mūsų“.

4. Galite siūlyti neribotą herojų skaičių, tačiau prie kiekvieno siūlymo būtina trumpai nurodyti, kodėl šis žmogus nusipelno vadintis herojumi, kuo jis ypatingas.

5. Visų herojų istorijos dalyvauja konkurse ir turi teisę rungtis dėl pagrindinio prizo – 50 000 eurų vertės „Gjensidige“ draudimo nuo nelaimingų atsitikimų.
Prizas į pinigus nekeičiamas ir negali būti padovanotas kitam asmeniui, prizą gauna tik laimėjęs asmuo.

6. Konkurso pabaigoje kompetetinga komisija atrinks 10 įdomiausių istorijų, kurios dalyvaus viešame balsavime ir skaitytojai balsuos už jiems labiausiai patikusią.

7. Apie balsavimą bus pranešta konkurso reklaminiame skydelyje, esančiame projekto „Herojai tarp mūsų“ dešinėje pusėje.

8. Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti Lietuvos Respublikos prezidentūroje.

9. Žaidimo organizatoriai UAB „DELFI“ pasilieka teisę keisti žaidimo taisykles.

10. Žaidimo organizatoriai turi teisę pašalinti žaidėjus sukčiavimo atveju.

Lauksime Jūsų laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)