„Visuomeninis Bosnijos ir Hercegovinos transliuotojas (BHRT), aktyvus Europos transliuotojų sąjungos narys, remiantis „Eurovizijos“ dainų konkurso 2012 metų taisyklėmis, nusprendė pasamdyti atlikėją, kuri pasitelkusi savo gebėjimą kurti dainas, nuostabų balsą ir išskirtinį muzikos stilių, pasiekė akivaizdžių rezultatų ir sėkmės ne tik Bosnijoje ir Hercegovinoje, bet ir regioninėje muzikos scenoje“, - pranešė „BHRT“.

Maya Sar yra dainų kūrėja ir dainininkė, dirbanti su garsiausiais Balkanų regiono vardais. Nemažai metų ji buvo Dino Merlin grupės narė. Su juo ji pasirodė ir 56-ame „Eurovizijos“ dainų konkurse Vokietijoje.

Maya Sar yra kovai su gimdos kaklelio vėžiu skirto humanitarinio projekto „Moj je život moja pjesma“ (Mano gyvenimas yra mano daina) įkūrėja, sukūrusi muziką bei žodžius to paties pavadinimo dainai. Už tai ji gavo Tarptautinės humanistų sąjungos apdovanojimą.

Jau pirmasis jos pačios sukurtas singlas „Nesprento“ atnešė atlikėjai sėkmę ir pripažinimą. Ji taip pat kuria dainas kitiems atlikėjams šeimos studijoje „Long Play“ kartu su savo sutuoktiniu ir prodiuseriu Mahiru Sarihodžiću.

Maya Sar šiuo metu baigia savo pirmąjį solo albumą.

Pernai metais Diuseldorfe Bosnija ir Hercegovina užėmė 6 vietą, surinkusi 125 taškus. Dino Merlin atliko savo dainą „Love in Rewind“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją