Spalio 18 dieną – Atšvaitų dieną – atšvaitų ir kitų priemonių su šviesą atspindinčiais elementais neatlygintinai galėsite gauti atėję į Lietuvos automobilių kelių direkciją (J. Basanavičiaus g. 36, Vilnius). Atšvaitai bus dalijami nuo 9.00 iki 15.00 val.

Atkreiptinas dėmesys, kad Kelių direkcija ir valstybinės reikšmės kelius prižiūrinčios valstybės įmonės atšvaitus platins tik pavieniams asmenims. Kiekvienam besikreipiančiam asmeniui bus padovanotas tik vienas atšvaitas ar kita priemonė su šviesą atspindinčiais elementais.

LAKD primena: kiekvienas žmogus, kuris išeina į kelią tamsoje, privalo užsisegti ar užsidėti šviesą atspindinčią priemonę (atšvaitą) arba neštis žibintą, arba vilkėti liemenę su šviesą atspindinčiomis juostomis. Be abejo, tai aktualu ir dviratininkams, ir vadeliotojams.

Spalio 18-ąją atšvaitus ir kitas saugaus eismo priemones su šviesą atspindinčiais elementais platins ir valstybinės reikšmės kelius prižiūrinčios valstybės įmonės. Informaciją apie tai rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)