J. Zemiro – pasauliui žinoma TV ir radijo laidų vedėja, aktorė, dainininkė ir komikė. Ji aplankė mūsų šalies atstovą persirengimo kambaryje, kai šis ruošėsi pirmajai pirmadienio repeticijai ir su TV kamera pasikalbino savo laidai.

J. Zemiro yra susipažinusi su daugeliu lietuvių atstovų „Eurovizijoje“. Ji įsiminė „L.T. United“, „InCulto“ kūrinius ir šou bei mano, kad šie pasirodymai – kitokie, netradiciniai. Tokios pat nuomonės J. Zemiro laikosi ir apie A. Pojavį. Laidų vedėja Andriaus teiravosi, ar tai bendras visų lietuvių bruožas – išsiskirti, surengti ypatingą šou.

„Tikiuosi. Esame paprasti. Svarbu kuo geriau pristatyti savo šalį. Tai dainų konkursas – ne šou konkursas“, - kalbėjo A. Pojavis, o J. Zemira patikslino, jog yra labai svarbu visiems prisiminti, kad „Eurovizija“ - dainų, o ne fejerverkų konkursas.
Andrius Pojavis ir Julia Zemiro

„Jeigu tau pavyktų nugalėti ir „Euroviziją“ „parvežti“ į Vilnių, būtų nuostabu“, - kalbėjo J. Zemiro ir paprašė papasakoti, prieš kiek laiko A. Pojavis sukūrė dainą „Something“.

J. Zemiro teiravosi Andriaus, ar šis moka gaminti, slidinėti. Garsenybei iš A. Pojavio lūpų teko išgirsti apie žalingą įprotį – rūkymą.

„Rūkau ir geriu alų“, - pareiškė A. Pojavis ir tuo pat metu sulaukė J. Zemiro reakcijos: „O! Tai ypatingi sugebėjimai! Ar rūkymas – geras dalykas tavo gerklei?“, - pasiteiravo ji.

„Kai kada mano balsui tai yra gerai, kai kada ne“, - juokaudamas kalbėjo A. Pojavis.

Paklaustas, ar prieš repeticijas atlieka balso pratimus, A. Pojavis juokais paaiškino tiesiog garsiai rėkiantis prieš užlipdamas į sceną.

J. Zemiro atskleidė Melburne turinti lietuvių draugų, kuriems priklauso naktinis klubas. Klube lietuviai su bičiuliais ketina stebėti pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio transliaciją ir sirgti A. Pojavį.

Garsenybė paragino Andriaus prieš TV kamerą paprašyti australų, kad šie už jį balsuotų pusfinalio metu. A. Pojaviui susigaudžius, kad australai „Eurovizijoje“ balsuoti negali, J. Zemiro dainininkui paprieštaravo: „Gali gali! Yra daug neoficialių būdų, kaip galima balsuoti. Yra interneto portalai, balsavimai, kuriuose australai dalyvauja“, - paaiškino ji.

„Sveiki, Australijos lietuviai! Balsuokite už mane ir palaikykite Lietuvą“, - Australijos lietuvių paprašė A. Pojavis ir taip pat pasinaudojo galimybe paprašyti palaikymo angliškai – autralams.

Pirmojo "Eurovizijos" pusfinalio repeticija - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)