Z. Ibrahimovičiui priklauso įspūdingo dydžio individualus namas Malmėje. Futbolininkas jį nupirko savo mylimajai ir sūnums. Kaip pasakoja vietos gyventojai, garsenybė dabar jau buvusiems namo gyventojams pasiūlė krūvą pinigų, mat trūks plyš norėjo įsigyti rožine spalva dažytus karališkus rūmus. Sportininkas, suderėjęs su namo savininkais, jį įsigijo ir perdažė pilka spalva.

Namas žvaigždei kainavo 30 mln. Švedijos kronų. Namo vidus dekoruotas rankų darbo tapetais, nuo smalsuolių pastatą saugo aukšta mūrinė tvora.

Zlatanas Ibrahimovičius – bosnių-kroatų kilmės futbolininkas, Švedijos rinktinės ir Paris Saint-Germain klubo puolėjas. Jis 2010 m. rugpjūčio 28 d. iki sezono pabaigos buvo išnuomotas AC Milan klubui. Nacionalinėje komandoje žaidžia nuo 2001-ųjų.

Važiuojant Z. Ibrahimovičiaus namų link, A. Pojavis stabtelėjo prie garsenybės įrengto futbolo stadiono rajono, kuriame užaugo, bendruomenei. Stadiono danga pagaminta iš perdirbtų sportinių batelių, prie įėjimo į stadioną miegamajame rajone Lietuvos atstovas "Eurovizijoje" apžiūrėjo ir Z. Ibrahimovičiaus pėdas, atspaustas betone bei jo autografą.

"Viskas čia atrodo įdomu. Ibrahimovičiaus namas - ypatingoje vietoje, pro langą gali sau mėgautis vaizdu į jurą", - vaikštinėdamas ant tiltelio Šiaurės jūroje, įspūdžiais dalijosi A. Pojavis.

Pirmadienis Andriui - laisva diena, mat repeticijos prieš pirmąjį pusfinalyje prasidės tik antradienį. Dainininkas DELFI sakė besijaučiantis puikiai ir jau nuo rytojaus žada kibti į darbus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)