Viena, Austrija

Miestas kol kas neatrodo itin papuoštas šventiniais simboliais, kaip buvo įprasta kitose šalyse. Kai kuriuose Austrijos sostinės parkuose įrengta skydų su "Eurovizijos" simbolika, tačiau ir ant delegacijų autobusų, ir ant miesto taksi tarptautinio dainų konkurso simbolių nematyti. Viena kita vėliavėle papuošti tamvajai.

Priešingai nei pernai Danijoje ar užpernai Švedijoje, ar Azerbaidžane 2012-aisiais vykusiose "Eurovizijose", kur miestai tiesiog skendo nuo konkurso simbolių, Austrijoje viskas atrodo kur kas santūriau.

Lietuvos atstovai Vienoje nuo atvykimo jau praleido apie 150 valandų, per kurias patyrė daug nuotykių, lankydamiesi įspūdinguose parkuose, skveruose, gėrėdamiesi pastatų architektūra. Tačiau vienas svarbiausių nuotykių jų laukia šį ketvirtadienį, gegužės 21-ą. Antrajame "Eurovizijos" pusfinalyje Monika Linkytė ir Vaidas Baumila pasirodys pirmieji.

Pagrindiniame Lietuvos naujienų portale DELFI rasite visas svarbiausias "Eurovizijos" naujienas. DELFI straipsnių ir įspūdingų nuotraukų galerijų iš pirmojo konkurso pusfinalio ieškokite antradienio vakarą.

150 valandų Vienoje - DELFI fotografo Šarūno Mažeikos akimis:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)