„Kai prieš mėnesį gavau tą kvietimą, galvojau, kad tai yra pokštas. Bet vėliau paaiškėjo, kad čia niekas nejuokauja ir tikrai bus šuniuko ir katytės vestuvės. Aš neturėjau ką pasakyti“, – juokėsi Ž. Grigaitis.

Verslininkas atskleidė, jog vestuvės vyks gruodžio 5 dieną, todėl, deja, dėl įtemptos dienotvarkės nei jis pats, nei jo žmona Elle dalyvauti negalės.

„Šuniukas ir katytė buvo seni draugai ir dabar šeimininkai sugalvojo jiems iškelti vestuves. Žmonės, kurie kelia šias vestuves yra žinomi ir turtingi, todėl sugalvojo pasidaryti sau tokią atrakciją“, – pasakojo Ž. Grigaitis.

Pats Ž. Grigaitis šias vestuves vertina kaip tiesiog įdomią pramogą ir žmonių mokėjimą pasidžiaugti gyvenimu, susikuriant tokias pramogas. Žinomo vyro manymu, šis renginys organizuojamas, kaip proga susirinkti visiems draugams.

Pasak Ž. Grigaičio, vestuvės turėtų būti itin prabangios, joms gali būti išleista ir šešiaženklė suma. Sausio mėnesį vyks antroji vestuvių dalis į kurią verslininkas taip pat yra pakviestas ir dalyvaus. „Reikės pirkti jaunavedžiams kažkokią dovaną, dar nežinau, kokia ji bus“, – juokėsi Ž. Grigaitis.

Verslininkas atskleidė, jog šias vestuves organizuoja Christa ir Charlesas Billich. Ch. Billich yra žinomas menininkas Australijoje, o jo žmonai teko filmuotis populiariame realybės šou „The Real Housewives of Melbourne“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)