Saulętą antradienio pavakarę į Žirmūnuose esantį „Vinted“ ofisą susirinko būrys stilingų jaunų žmonių. Skambant didžejaus muzikai jaunimas apžiūrinėjo ofiso aplinką, mėgavosi užkandžiais bei gėrimais. „Vinted“ komandos darbuotojai, apsirengę išskirtinais marškinėliais buvo atpažįstami kiekvienam atvykusiam svečiui. Jie vakarėlio dalyviams buvo tarsi ofiso gidai - aprodė patalpas, pasakojo apie startuolio istoriją bei atsakinėjo į visus iškilusius klausimus.

„Mūsų mobiliosios programėlės ir tinklalapiai veikia 8 šalyse, bet visus juos kuriame Vilniaus Žirmūnų mikrorajone esančiame biure - čia dirba 172 žmonės. Neseniai baigėmė remonto darbus, tad į savotiškas įkurtuves norėjome pakviesti visus, norinčius mus geriau pažinti“, – vakarėlio idėją komentavo „Vinted“ įkūrėja Milda Mitkutė.

„Vinted“ sukūrė tokiu pačiu pavadinimu veikiančias virtualias platformas, skirtas pirkti, parduoti ir mainyti nebenešiojamus drabužius bei aksesuarus. 2013–2014 metais startuolis gavo per 25 mln. eurų investicijų, kurias naudoja savo produkto tobulinimui bei plėtrai užsienio rinkose.

„Nuolat ieškome naujų darbuotojų, tad šis renginys taip pat suteikė svečiams galimybę daugiau sužinoti apie darbą pas mus“, – sakė M. Mitkutė.

Renginio metu taip pat buvo galima daryti asmenukes, kurias vėliau specialiame aparate svečiai galėjo atsispausdinti.

Su svečiais visą vakarą bendravo įmonės komanda, pasakojo apie „Vinted" veiklą ir jos plėtrą. Renginiu susidomėjo ir verslinininkas A. Guoga, kuris sakė, kad besąlygiškai palaikantis tokias jaunimo iniciatyvas.

Renginio vinimi tapo komiko Olego Šurajevo pasirodymas.

O. Šurajevas

Daugiau vakarėlio akimirkų – DELFI nuotraukų galerijoje:

„Vinted“ yra platforma skirta merginoms pirkti, parduoti ir mainyti savo mylėtus, bet nebenešiojamus drabužius bei aksesuarus. Siūlydami pažiūrėti į tradicinį apsipirkimą internete kitu kampu, Vinted atsisako tradicinių elektroninių parduotuvių krepšelių ir skatina žymiai asmeniškesnį apsipirkimą, kai nariai bendrauja tarpusavyje. Projektas pasiekiamas tiek mobiliose programėlėse, tiek tinklalapiuose ir šiuo metu veikia JAV, Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Lenkijoje, Čekijoje bei Lietuvoje. Vinted narių skaičius perkopė 8 milijonus - tai didžiausia drabužių mainų platforma pasaulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)