Dainininkės, dalyvaudamos „Zumba“ šokių treniruotėje, stengėsi kaip įmanydamos. Tiesa, laisviau treniruotėje jautėsi I. Kazlauskaitė, mat mergina su „Zumba“ susiduria jau ne pirmą kartą.

„Šiuo metu galėčiau ir dažniau užsukti į sporto salę. Moterys visada savikritiškos ir žiūri į veidrodį ieškodamos trūkumų, o ne privalumų“, - vaizdo siužete kalba I. Kazlauskaitė. Paklausus, ką Ingrida keistų savyje turėdama stebuklingą lazdelę, dainininkė tikino, kad norėtų būti ilgai jauna, liekna, nesenti ir būti sveika.

„Esu iš tų, kurios turi prisiversti sportuoti, nes esu prie pritingusių moterų. Džiaugiuosi, kad šiandien prisiminiau, jog sportas be galo reikalingas mums. Po šiandieninės treniruotės supratau, kad reikia atgauti fizinę formą. Moteris niekada nebus 100 procentų patenkinta savimi. Džiaugiuosi tokia, kokia esu. Visada yra kur tobulėti. Jei jausiesi blogai ir būsi nepatenkintas, tuomet ir aplinka į tave kitaip reaguos“, - kalbėjo L. Mondeikaitė.

„Gal būt daug kam atrodys, kad varžybose dalyvavusios Ingrida ir Liepa tik smagiai pasimaivė prieš veidrodį ir paprastai pasukiojo klubus. Pratimas, kurį merginos atliko, yra pakankamai sudėtingas, tačiau jis iškart parodė, kad net ir pirmą kartą praktikuojant „Zumba“, jį įvaldyti paprasta. Šįkart I. Kazlauskaitė pasirodė energingiau ir tiksliau atliko judesius, tačiau tai visiškai suprantama, nes „Zumba“ ji šoko ne pirmą kartą“, - komentavo sporto ir sveikatingumo klubų „Impuls“ vyr. treniruočių trenerė Agnė Mickevičiūtė-Butienė.

„Zumba“ treniruotės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)