Nors Sasha Song Rusijoje yra dažnai kviečiamas koncertuoti ir toliau sėkmingai derina bendradarbiavimą su Maskvos muzikos kompanija, kuri užsiima Rusijos atlikėjų dainų platinimu, muzikinę karjerą jis nori tęsti Vakaruose.

„Noriu grįžti į Londoną, nes sulaukiau buvusio „Sony BMG“ prodiuserio pasiūlymo dirbti jo įmonėje. Kursiu dainas britų atlikėjams. Galbūt mano dainas atliks ir visame pasaulyje žinomi dainininkai, nes prodiuseris iki šiol bendradarbiauja su „Sony BMG“, - DELFI sakė Sasha Song. - Tai nereiškia, kad noriu baigti savo muzikinį etapą Lietuvoje. Bet negaliu praleisti tokių karjeros galimybių. Išvykęs į Rusiją aš atsigavau. Per ilgai užsisėdėjau Lietuvoje. O kai grįžau į Londoną, pasijutau esantis savo rogėse. Rusijoje likti nenorėjau. Sankt Peterburge gyvenau tris mėnesius, kol dirbau su televizijos projektu. Žinoma, ten į Rusiją nuvyksiu koncertuoti. Bet mane traukia Lietuva ir Londonas.“

Tiesa, kelionė į Londoną atlikėjui nusimato po to, kai Sasha Song rudenį surengs savo gimtadieniui skirtą koncertą.

Kitąmet Lietuvoje atlikėjas planuoja surengti grandiozinį koncertą, skirtą savo 20 metų scenoje jubiliejui.

„Todėl daug laiko praleisiu ne tik Londone, bet ir Lietuvoje“, - pažada jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)