– Vasara – pats darbų įkarštis, tačiau poilsio nusipelnėme visi. Pati mėgsti aktyvų ar sėslesnį poilsį?

 – Didžiausias mano noras buvo išsimiegoti. Tai padariusi, aš vėl galiu kalnus versti: neskaičiuoju nei koncertų, nei kelionių. Esu labai aktyvus žmogus ir man labai patinka bendrauti, todėl savęs, užsidariusios sodyboje, aš tikrai neįsivaizduoju. Man reikia visko: ir J. Basanavičiaus gatvėje su žmonėmis paplepėti, ir į klubą nueiti, ir su draugais pasidaryti iškylą. Žinoma, kartais sėdžiu namie ir ramiai skaitau knygą. 

 – Ar koncertus ir savo veiklą su „Nunu“ pavyksta suderinti lengvai?

 – Kiekvieną savaitę važiuoju į Vilnių, nes darbai nelaukia ir negaliu pasakyti žmogui, kad esu pavargusi ar turiu lėkti į koncertą. 

Kaip aš sakau, turiu du darbus, kurie yra vienodai svarbūs – tai grupė „Pinup girls“ ir „Nunu“. Tempas labai didelis, autostrada – mano geriausia draugė. Važiuodama ir klausydama muzikos aš geriausiai pailsiu. Autostradoje susidėlioju savo darbus ir visas mintis. 

Simona Nainė

 – O trečias darbas – būti žmona? Su vyru matotės retai, neliūdna?

 – Su vyru pasimatome tikrai retai, nes dažniausiai prasilenkiame. Kartais tai net ir „užknisa“. Rodos, norėtųsi paspausti STOP mygtuką ar užtraukti „rankinį“... Paliūdi kokią valandėlę, nusiunti „selfių“ ir vėl gerai būna (juokiasi -aut.past).

 Kartais pagalvoju, kam čia taip plėšytis ir lakstyti, bet kita vertus, aš žinau, kad mes  (su vyru Jonu – aut.past.) kitaip negalėtume. Kartu esame jau devynis metus ir visada „sukomės“ tokioje veikloje, todėl neįsivaizduoju, kaip galėtų būti kitaip. Abu pasirinkome tokį gyvenimo tempą ir dėl to nebėdavojam.

Jonas Nainys ir Simona Nainė

 – Bet kažkada reikės užtraukti tą „rankinį“?

 – Tai aišku, be jokios abejonės. Mes jau labai norime vaikų, kokia šeima be jų. Mūsų su Jonu gyvenime ir santykiuose viskas yra labai sistemingai: iš pradžių draugystė, vėliau vestuvės, o paskui – vaikai. Mes kiekvienais metais vis kažkuo pasidžiaugiame, taip įnešdami naujų dalykų į savo santykius. Manau, kad vaikai ir bus tas naujas etapas. Tikiu, kad rankinis stabdis bus kažkiek užtrauktas, bet nematau savęs visada sėdinčios namuose ir verdančios barščius. Noriu būti veikli mamytė, o kaip bus iš tikrųjų, niekas negali žinoti. 

Mano sesė man yra geriausias pavyzdys. Ji turi du vaikučius, tačiau yra veikli moteris, sugebanti derinti mamos rolę, darbą ir laisvalaikį. Žiūriu ir galvoju, kai aš būsiu mama, norėsiu būti tokia, kaip sesė.

 – Be ko neįsivaizduoji šios vasaros?

 – Negaliu pasakyti, kad šiemet savo vasaros neįsivaizduoju be paplūdimio, nes su tokia mūsų vasara tenka apsilankyti soliariumuose. Tačiau drąsiai galiu sakyti, kad savo vasaros neįsivaizduoju be koncertų.

„Pinup Girls“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)