Policija sulaukė pranešimo, kad namuose vyksta šeimyninis konfliktas, buvo nurodyta, kad mušasi žmona. Atvykę policijos pareigūnai išvydo išvažiuojantį automobilį ir jį besivejančius du vyrus.Tačiau J. Gedvilienė teisme kalbėjo visai ką kitą.

Verslininkė prakalbo apie asmeninę dramą, kurią jai tenka išgyventi. Pasak moters, namuose ji patiria tiek psichologinį, tiek fizinį smurtą, nuolatos girdi grasinimus.

Tą vakarą, kai moteris buvo pagauta už vairo neblaivi, namuose taip pat vyko nesutarimai, prasidėję 23 val. vakaro. Verslininkė pasakojo parašiusi policijai pareiškimą ir išsiėmusi abdukciją. Pasak kaltinamosios, jos ranka buvo sutrenkta, matyti mėlynės.

„Mano vyras ir sūnus kelia konfliktus, namuose nuolatinė įtampa, todėl įvyksta nenumatytų atvejų. Man grasino, kad bus atimta mašina, sakoma, kad tai vyro automobilis. Lijo lietus, į kiemą aš išbėgau su chalatu. Buvau lengvai išgėrusi. Įsėdau į mašiną, užsidariau. Policija mane rado sėdinčia šalia automobilio“, - pasakojo moteris.

Teisėjos paklausta, kodėl įvykus konfliktui namuose nebėgo pas kaimynus, moteris sakė, kad šalia gyvenančių teritorija ribojasi su jos teritorija ir, norint patekti pas kaimynus, reikia eiti aplinkui namą. Teisme J. Gedvilienė paaiškino, kodėl įvykus konfliktui pati nekvietė policijos. „Neskambinau, nes būtų atimtas telefonas“, - sakė moteris.

„Jis (moters sutuoktinis - DELFI) nuolatos mane provokuoja“, - braukdama ašaras po teismo DELFI sakė J. Gedvilienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)