Dainininkė savo plaukus patiki stilistui Valerijui Gigevičiui. Per vieną apsilankymą plaukų meistras S. Nainės plaukus iš juodų perdažė rudai. Mergina teigė, kad dėl pasikeitusios plaukų spalvos nesijaudina, mat bet kada vėl gali virsti juodaplauke.

„Prireiktų vieno dažymo ir būčiau juodais plaukais. Tačiau artimiausiu metu tikrai nežadu keisti plaukų spalvos. Dabar mano plaukai rudai raudoni su juodomis sruogomis. Spalva labai įdomi, nėra tokia ryški, kokia atrodo nuotraukose. Mano artimieji sakė, kad tokia spalva man tinka kur kas labiau, nei juoda. Ir man pačiai taip labai gražu. Nors man šviesūs plaukai tinka, blondine niekada nebūsiu. Vyras sakė, kad tokia spalva tris kartus geriau, nei juoda. Kai sužinojo, kad eisiu dažyti plaukų sakė, kad tik netapčiau blondine“, – juokėsi pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)